17 Eylül 2014 Çarşamba

HAVUÇLU KABAKLI TARATOR




MALZEMELER

2 adet orta boy havuç
2 adet orta boy kabak
1 su bardağı süzme yoğurt
3-4 diş sarımsak
Sıvı yağ
Tuz

Üzerine serpmek için:
İri çekilmiş ceviz

YAPILIŞI
Havucu ve kabağı soyup rendeleyip ayrı ayrı tavalarda az yağda sebzeler yumuşayıncaya kadar soteleyin.
Bir kaba sarımsağı rendeleyin.Yoğurtla karıştırın.İçine yeteri kadar tuz atın.
Sotelediğiniz sebzeleri yoğurtlu karışıma ekleyin .İyice karıştırın.
Servis tabağına alıp üzerine çekilmiş ceviz serpiştirin.

AFİYET OLSUN.





1 yorum:

Hoşgeldiniz...Ziyaretiniz ve yorumlarınız benim için çok değerli..
gmail hesabı sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.Sevgiyle kalın.