17 Temmuz 2014 Perşembe

FIRINDA TAVUK






MALZEMELER

1 adet tavuk piliç ( 1 kg. civarı )

Sosu için:
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1-2 diş sarımsak
3-4 dal taze kekik
Tane Karabiber
Tuz

Fırın Poşeti


YAPILIŞI
Tavuğu temizleyip yıkayıp kurulayın..
Bir kapta sos malzemelerini karıştırıp tavuğun altına üstüne elinizle sürün.Fırın poşetine koyun.
Fırın poşetine 2-3 delik açın.
200 derece fırında 60-65 dakika pişirin.Pişmeye yakın fırın poşetini kesip tavuğu 10 dakika kadar 
poşetsiz pişirin.
Sıcak Servis Yapın.

AFİYET OLSUN.

3 yorum:

  1. mmm tek kelimeyle nefissss sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ellerine sağlık.
    Ben aynı bu sosla, fırın poşetinde baget pişiriyordum. Tüm tavukla da denemeli.
    Nefis gözüküyor.

    YanıtlaSil
  3. ohhhh :) iftarda yenilebilecek engüzel yemeklerden biri eline sağlık

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz...Ziyaretiniz ve yorumlarınız benim için çok değerli..
gmail hesabı sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.Sevgiyle kalın.