28 Ağustos 2013 Çarşamba

YOĞURTLU KABAK KIZARTMASI



Bildiğimiz sevdiğimiz klasik bir lezzet kabak kızartması ...

MALZEMELER

Kabak
1-2 diş sarımsak
Yoğurt
Sıvı yağ
Tuz
Nane

YAPILIŞI
Kabakları yıkayıp tırtıklı bıçakla soyun.İnce ince dilimleyin. Az tuz ile harmanlayın.(Kabak tuzlu bir sebzedir.Kabak yemeklerin de tuzu çok kaçırmamaya dikkat edin.) Bol kızgın yağda kızartın. Sarımsaklı yoğurt hazırlayıp üzerine dökün.Tavada sıvı yağ ile nane yakıp yoğurdun üzerine boca edin.

AFİYET OLSUN.




1 yorum:

Hoşgeldiniz...Ziyaretiniz ve yorumlarınız benim için çok değerli..
gmail hesabı sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.Sevgiyle kalın.