18 Temmuz 2013 Perşembe

YOĞURTLU KABAK SALATASI



MALZEMELER

3 adet kabak
250 gr süzme yoğurt
2-3 diş sarımsak
1 tutam dereotu
Tuz
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ

YAPILIŞI
Kabakları soyup rendeleyin.Sıvı yağda kabaklar yumuşayıncaya kadar soteleyin.Bir süzgece alarak süzdürün.
Ayrı bir kapta yoğurdu ,sarımsağı, kıyılmış dereotunu ve tuzu karıştırın.Soğuyan kabaklarınızı içine ilave edin.Karıştırın.Üzerini dereotu ve cevizle süsleyin.Dilerseniz içine de iri kıyılmış ceviz ilave edebilirsiniz )
Soğuk olarak servis edin.
AFİYET OLSUN.

3 yorum:

  1. eline sağlık canım görünümü kadar lezzeride güzeldir eminim

    YanıtlaSil
  2. bende yaptım canım ama yayına koymadım süper bir lezzet oluyor eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. çok severim şekercim ellerine sağlık. yaz günlerinde en güzeli bol bol salata yemek

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz...Ziyaretiniz ve yorumlarınız benim için çok değerli..
gmail hesabı sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.Sevgiyle kalın.